Verstopte wasmachine-afvoer?

verstopte wasmachine afvoerEen verstopte wasmachine afvoer komt regelmatig voor. Er wordt vaker op lage temperaturen gewassen, en van vloeibaar wasmiddel wordt vaak te veel gebruikt. Daardoor raakt niet alleen de wasmachine inwendig vervuild, maar ook de afvoer. U ontdekt vaak pas de verstopping op het moment dat het te laat is. Vooral als u veel wassen moet draaien is een verstopte wasmachine afvoer erg onhandig.

Regelmatig een lang heet programma draaien, liefst met soda, kan deze vervuiling voorkomen. Maar als de leiding eenmaal dicht zit met deze slijmerige drab, is het inschakelen van professionele hulp onvermijdelijk. Dan bent u het voordeligst uit als u direct contact opneemt met de ervaren monteur van De Gootsteenontstopper.

Wij doen meer dan alleen ontstoppen

Wij ontstoppen niet door even een gaatje te prikken in de verstopping, maar door het zorgvuldig uitboren van de leiding naar de oorspronkelijke diameter. Dat zorgt ervoor dat de leiding niet weer snel zal dichtgroeien en u voor lange tijd weer zorgeloos van uw wasmachine gebruik kunt maken.

 

RioolontstoppingsbrigadeHeeft u een verstopt riool of een verstopt toilet, belt u dan met de Rioolontstoppingsbrigade