Verstopte badafvoer

verstopte badafvoerEen verstopte badafvoer is een verstopping die niet vaak voorkomt. In veel gevallen betreft het een verstopt syphon onder het bad, of een verstopte badkamerafvoer, waardoor het water dat u door de wastafel laat weglopen in het bad omhoog komt. In moderne woningen komt het regelmatig voor dat de keukenafvoer met de badkamerafvoer gecombineerd is, en keer op keer verstopt raakt. Als de afvoeren in uw woning op deze manier zijn aangelegd is het onvermijdelijk dat de afvoer na enige tijd weer verstopt raakt door de combinatie van zeep, vet en haren.

Als u er voor het ontstoppen van uw bad met onze tips en adviezen niet in bent geslaagd de afvoer te ontstoppen, belt u het best rechtstreeks met de Gootsteenontstopper, en maakt u een afspraak om uw badafvoer professioneel te laten reinigen.

Gebruik bij een verstopping van uw badafvoer nooit een chemische gootsteenontstopper. Bijtende chemicaliën op basis van Natronloog tasten niet alleen de afvoeren aan, als het middel in contact komt met de acryl toplaag van uw bad kunnen lelijke vlekken ontstaan, die niet te verwijderen zijn.

Als u uw badafvoer door de Gootsteenontstopper heeft laten ontstoppen, en het een terugkerend probleem betreft, dan kan de monteur u een vrijblijvend voorstel doen voor een preventieve jaarlijkse reinigingsbeurt van uw afvoeren, voor een zeer aantrekkelijke prijs.

RioolontstoppingsbrigadeHeeft u een verstopt riool of een verstopt toilet, belt u dan met de Rioolontstoppingsbrigade