Tarieven

1 voordelig tarief

De Gootsteenontstopper hanteert 1 voordelig tarief voor het ontstoppen van uw gootsteen, wastafel of doucheput:

  • Het vaste lage tarief voor het ontstoppen van uw wastafel, gootsteen of doucheput, binnen ons werkgebied is € 98,- (inclusief 21% BTW, voorrijden en 1 uur arbeid, inclusief gebruik van alle benodigde gereedschappen).
  • In het uitzonderlijke geval dat de verstopping zich niet binnen het uur laat verhelpen, of intensieve reiniging nodig is, is het vervolgtarief € 35,- (inclusief 21% BTW) per half uur.

Betaalwijze

U kunt het verrichtte ontstoppingswerk na afronding met de monteur afrekenen, contant of met PIN. Mocht er na voltooiing van de werkzaamheden niet afgerekend kunnen worden, dan berekenen wij u € 17,50 administratiekosten voor het factureren achteraf.

Afspraak maken

Een ontstopping verhelpen kost niet altijd evenveel tijd. Wij plannen afspraken dan ook met een ruime marge (bijvoorbeeld tussen 9.00 en 12:00).
Als u wilt bellen wij van tevoren nog even dat wij er aan komen. U kunt zelf aangeven hoe lang van tevoren u gebeld wil worden.

Niet aanwezig zijn

Helaas komt het voor dat men een afspraak maakt, maar dat onze monteur desondanks voor een gesloten deur staat. In dat geval factureren wij u een bedrag van € 65,- inclusief BTW voor de verloren tijd en het voorrijden.

RioolontstoppingsbrigadeWilt u uw standleiding laten reinigen of professioneel riool laten aanleggen, of is uw toilet verstopt? Belt u dan met onze vakkundige collega’s van de Rioolontstoppingsbrigade