Service en garantie

De Gootsteenontstopper levert vakkundig werk, een snelle service en goede garantie voor een zeer concurrerende en heldere prijs. Wij hanteren geen ingewikkelde calculaties op basis van meterprijzen of toeslagen voor het gebruik van verschillende gereedschappen. Ook betaalt u bij ons niet voor telefonistes en werkplanners, dure zuigwagens of meelopende stagiairs, maar krijgt u direct een vriendelijke, servicegerichte monteur met verstand van zaken aan de lijn, die meteen een afspraak met u maakt.  Een verstopte gootsteen kan uw huishouden flink ontregelen, dat weet de gootsteenontstopper als geen ander, en in de meeste gevallen kan de gootsteenontstopper u nog dezelfde dag van dienst zijn. De Gootsteenontstopper is bereikbaar op werkdagen tussen 7.00 en 18.00 uur

De Gootsteenontstopper hanteert scherpe prijzen

Vergelijkt u onze prijzen gerust met die van onze concurrenten. Lage starttarieven blijken soms flink te kunnen oplopen, en achteraf blijken wij altijd weer de voordeligste, omdat we u exact berekenen wat we afgesproken hebben.

RioolontstoppingsbrigadeDe Gootsteenontstopper is een onderdeel van de Rioolontstoppingsbrigade.
Heeft u een spoedeisend probleem met uw riolering,  dan staan de monteurs van de Rioolontstoppingsbrigade dag en nacht paraat om uw rioolproblemen op te lossen.

 06 313 026 89