Preventie

Gootsteenontstopper AmsterdamPreventieve periodieke reiniging van uw afvoer

Regelmatig wordt De Gootsteenontstopper gevraagd hoe men kan voorkomen dat de gootsteenafvoer telkens weer verstopt raakt. Alle tips en adviezen ten spijt, is het antwoord dat in de meeste moderne woningen het verstopt raken van de gootsteenafvoer niet te voorkomen valt, en de oorzaak voornamelijk ligt in de wijze waarop de afvoeren zijn aangelegd. Zorgvuldig gebruik en zelf onderhouden van uw gootsteenafvoer kan het proces weliswaar wat verlengen, maar uiteindelijk raakt de afvoer ondanks alle goede zorgen toch weer verstopt. In een moderne woning met afvoeren in de dekvloer duurt het gemiddeld anderhalf tot twee jaar voor een gereinigde gootsteenafvoer weer verstopt raakt, en die totale verstopping dient zich meestal aan op een ongelegen moment in de avond of het weekend. Ineens wordt u geconfronteerd met het feit dat een verstopte gootsteenafvoer uw huishouden behoorlijk kan ontregelen, en bent u aangewezen op een dure spoeddienst.

Als u een huis of appartement bewoont waar de afvoeren in de dekvloer liggen doet u er verstandig aan uw afvoeren regelmatig preventief te laten reinigen door De Gootsteenontstopper, u bent dan altijd verzekerd van een goed lopende gootsteenafvoer, en komt nooit voor dure verrassingen te staan.

Hoe werkt het?

Als u voor het eerst De Gootsteenontstopper inschakelt dan ontstopt en reinigt deze uw gootsteenafvoer zorgvuldig, en plakt deze op een onopvallende plek in uw aanrechtkastje een sticker met de datum waarop de afvoer gereinigd is. Tevens ontvangt u van De Gootsteenontstopper de factuur met datum.

Schakelt u De Gootsteenontstopper binnen 14 maanden na de reinigingsbeurt in voor een preventieve periodieke reinigingsbeurt, dan betaalt u hiervoor slechts € 80,00 incl. BTW. U hoeft hiervoor dus geen contract of overeenkomst af te sluiten, en u zit nergens aan vast.

Voor slechts een paar tientjes per jaar bent u altijd verzekerd van een goed doorlopende gootsteen, bespaart u zich een hoop ergernis en mogelijke schade door overstroming.

Kan het nog voordeliger?

Ja, het kan nog voordeliger. Als u in een appartementencomplex woont, of lid bent van een vereniging van eigenaren, dan is het vrijwel zeker dat uw buren dezelfde problemen met de gootsteenafvoer hebben als u.

In dat geval kunt u met De Gootsteenontstopper een afspraak maken om collectief een jaarlijkse reinigingsbeurt van de gootsteenafvoeren te laten uitvoeren, tegen een uiterst aantrekkelijk tarief.
Informeer ernaar bij de monteur, en afhankelijk van het aantal deelnemers maakt de Gootsteenontstopper graag een maatwerk offerte voor een jaarlijkse preventieve reinigingsbeurt van de gootsteenafvoeren.

RioolontstoppingsbrigadeHeeft u een verstopt riool of een verstopt toilet, belt u dan met de Rioolontstoppingsbrigade