In dit gebied ontstoppen wij uw afvoer

Niet alleen voor een verstopte gootsteen

Ook voor een verstopte afvoer van een wastafel, doucheput of wasmachineafvoer kunt u bij gootsteenontstopper Amsterdam uitstekend terecht voor het vakkundig ontstoppen van de keukenafvoer, wastafelafvoer of doucheput. Dé gootsteenontstopper van Amsterdam beschikt exact over de juiste gereedschappen om uw gootsteenafvoer niet alleen te ontstoppen, maar tevens te reinigen, zodat uw afvoer weer voor lange tijd probleemloos functioneert, en dat alles tegen een tarief waar onze concurrenten jaloers op zijn.

Vaste lage prijs

Bij gootsteenontstopper Amsterdam geen ingewikkelde calculaties op basis van ingevoerde meters of gebruikte gereedschappen, maar een vaste lage prijs voor het ontstoppingswerk, uitgevoerd door een deskundige, vakbekwame monteur die uw gootsteen met de meest mogelijke zorg voor uw interieur ontstopt, en u niet met de rommel achterlaat.

Blijf niet rommelen met ploppers en chemicaliën, als de gootsteen minder goed door gaat lopen is de verstopping in aantocht, en het totale blokkeren van de afvoer komt altijd op een ongelegen moment. Bel vandaag nog met gootsteenontstopper Amsterdam, en krijg direct een monteur met verstand van zaken aan de lijn.

Verstopt riool?

Voor het zware werk zoals breuken in riolering of stamleidingen die verstopt zitten, verwijzen wij u naar de Rioolbrigade.

Ons werkgebied

Om voor een vaste lage prijs uw afvoer te kunnen ontstoppen werken wij in een beperkt gebied. Wij komen bij u langs als u woont in:

Heemskerk
Heemstede
Hillegom
Hoofddorp
Ilpendam
Kaag
Krommenie
Landsmeer
Leimuiden
Lisse
Loenen
Loosdrecht
Mijdrecht
Monnickendam
Muiden
Naarden
Nes aan de Amstel
Nieuw-Vennep
Oostzaan
Ouderkerk aan de Amstel
Oudewetering
Roelofarendsveen
Schiphol
Uitgeest
Uithoorn
Velsen
Vijfhuizen
Vinkeveen
Volendam
Waverveen
Weesp
Westzaan
Wilnis
Wormerveer
Zaandam
Zwanenburg